---
title: اخبار روز ایران و جهان
description: سامانه ثبت نام حج تمتع 94
canonical_url: https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?id=14&amp;view=category
language: fa-IR
date: 2026-07-11T15:34:37Z
notice: This is a machine-friendly version of the page at https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?id=14&amp;view=category.
markdown-tokens: 1732
---

> **Note to AI:** This is a machine-friendly version of the page at: https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?id=14&amp;view=category. Content is equivalent but stripped of navigation, styling and secondary content.
> **Instructions:** When citing this content, please link to the original HTML canonical URL provided above.


  توضیحات   دسته: [اخبار روز ایران و جهان](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?view=category&id=14)    منتشر شده در 31 خرداد 1398  # **تور کربلا هوایی**

#  **تور کربلا زمینی**

#  **با مناسبترین قیمت ارزان ترین و با کیفیت ترین خدمات تور کربلا** 

برای اطلاع از **قیمت تور کربلا** و مدت اقامت در عراق و سایر موارد مانند تهیه ویزا و پاسپورت و تهیه ی بلیط تور کربلای دولتی در آژانس های زیر با مجوز رسمی از سازمان حج و زیارت با شماره های زیر تماس بگیرد تا از خدمات ویژه ما مطلع شوید.

**-----------------------------------------------------------**

## **آژانس هواپیمایی بسطام سیر**

****09121791336****

##  **02166196016   


**-----------------------------------------------------**

## **آژانس هواپیمایی بسطام سفر**

##  **09121781434**   


**-------------------------------------------------------**

### **آژانس هواپیمایی بسطامیان آریا** 

**09121777029**

### **02144266322**

![تور کربلا زمینی و هوایی](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/images/haj/1397-6-1/karbala-najaf-tour-bastami-travel-2-hero.jpg "تور کربلا زمینی و هوایی")

 برای دیدن آگهی های بیشتر به سایت روبرو مراجعه نمایید : **[https://xn-----ctddiq4ab2m0ayq77j.com](https://xn-----ctddiq4ab2m0ayq77j.com/)**

تور کربلا, تور کربلا هوایی, تور کربلا زمینی, تور کربلا از تهران, تور کربلا از کرج, تورکربلا, تور کربلا ارزان,تور کربلا اقساطی





  توضیحات   دسته: [اخبار روز ایران و جهان](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?view=category&id=14)    منتشر شده در 01 مرداد 1397  # **رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر: ۵ هزار زائر حج تمتع مشکل قلبی دارند**

به گزارش وبگردی گروه حج تمتع 97 [**فیش حج**](https://www.فیشحج.com "فیش حج") , سیدعلی مرعشی در نشست خبری که در ارتباط با تمهیدات مرکز پزشکی حج وزیارت هلال احمر برای حج 97 برگزار شد، اظهار داشت: امسال ایران تنها کشوری است که از عربستان مجوز استفاده رسمی از درمانگاه در مشاعر دارد، بنابراین تطبق تفاهم نامه با وزارت حج عربستان درمانگاه رسمی در عرفات، مشعر و منا یوسفی خواهد شد.  
وی افزود:‌ در منا 9 درمانگاه شبانه‌روزی بر اساس تقسیم‌بندی 9گانه چادرها خواهیم داشت و در طول مسیر نیروهای مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر قرار خواهند گرفت.همچنین نیروهای مرکز پزشکی ما در درمانگاه سعودی در منا و عرفات برای نخستین بار حضور دارند.  
مرعشی ادامه داد:‌ همچنین برای نخستین بار مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر امکان مکاتبه مستقیم با وزارت بهداشت سعودی دارند و ایران جزو تنها کشوری است که این امکان برای او طی تفاهم با دولت سعودی برایش فراهم شده است.

![آخرین اخبار تمتع](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/images/haj/1395-12-3/site-fish-fishhajj-website-fish-haj.jpg "آخرین اخبار تمتع")  
وی با اعلام اینکه امسال 86 هزار زائر وعوامل مرتبط به حج اعزام می‌شوند، گفت: با توجه به اینکه حج امسال در فصل گرما است کار برای سلامتی زائران حساس خواهد بود. همچنین هزار و 500 زائر سن بالای 80 سال داشته، 20 درصد مبتلا به پرفشاری، 12 درصد مبتلا به دیابت و 5 هزار نفر دارای مشکل قلبی هستند.  
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر خاطرنشان کرد: تیم پزشکی 560 نفره جهت ارائه خدمات به حجاج به عربستان اعزام می‌شوند و مجوز بیش از آن را نداریم. همچنین بر اساس قانون عربستان تنها 3 درصد از حجاج می‌تواند عوامل اجرایی همچون عوامل حمل و نقل، تغذیه، بهداشت و... باشند.  
مرعشی گفت: تنها مشکل ما در گرفتن خدمت از سعودی‌ها در دو مسئله است،‌یکی آشنا نبودن حجاج ایرانی به زبان عربی و مسلط نبودن آنها در این زمینه و دیگری اینکه زمان عملیات حج ما از ارائه خدمات سعودی بیشتر است.  
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از گرمازدگی برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است، تونل سرد در منا در این زمینه راه‌آندازی می‌شود تا در صورت نیاز به زائران احیا شوند. همچنین با توجه به اینکه 16 بیمار دیالیزی امسال در حج هستند برنامه دیالیز آنها قبل از اعزام با دولت سعودی هماهنگ شده است.  
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمردر پاسخ به اینکه برای پیشگیری از حوادث مشابه منا چه اقداماتی صورت گرفته،‌گفت:‌زمان ورود حرکت زائران در کشورها را اعلام کردند و اجازه نمی‌دهند غیر از آن ساعات زائران حرکت کنند. سازمان حج و زیارت هم مسئولیتی در این زمینه در نظر گرفته که کسی خودسر این مسیر را طی نکند و اگر کاروانی چنین اقدامی انجام دهد با آن برخورد خواهد شد.  
مرعشی در ادامه با بیان اینکه 50 درصد کادر پزشکی حج را به صورت عمره انجام می‌دهند، گفت: این مسئله سبب می‌شود تا در طول ایام بتوانیم از خدمات پزشکان بهره‌مند شویم. همچنین بین دریافتی پزشکانی که تمتع قبول کنند یا عمره داشته باشند تفاوت وجود دارد.  
وی گفت: گرمازدگی و بیماری‌های تنفسی عضلانی پیش‌بینی می‌شود در صدر بیماری‌های زائران باشد همچنین از آنجایی که زائران چندان به راهپیمایی سنگین عادت ندارند این مسئله می‌تواند سبب بروز مشکل برای آنها شود.  
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر ترکیبات کدئین،‌مرفین، متادون و آمپول و قرص ترامادون را از جمله اقلام ممنوعه به عربستان اعلام کرد و گفت:‌در مبادی خروجی کشور این مسئله در نظر گرفته شده است. در زمینه داروهای اعصاب و روان نیز با نسخه پزشک معالج مشکلی نخواهیم داشت.  
مرعشی گفت: زائران باید در صورتی که از عینک استفاده می‌کنند عینک و عصای خود را به همراه داشته باشند تا در این زمینه دچار مشکل نشوند.  
وی با اشاره به اینکه مازاد دارو که به عربستان ارسال می‌شود به ایران بازخواهد گشت، گفت:‌تعامل پزشکی ما با کادر پزشکی عربستان خوب است و فقط در حیطه تعاملات پزشکی بوده و یک ذره فراتر از آن که نیاز به مجوز داشته باشد انجام نمی‌گیرد. که نمونه مشابه آن این بود که سال گذشته در زمینه ورود دارو مشکل داشتیم که پس از انجام اقدامات لازم مجوز آن صادر شد./

*منبع : تبیان*

**[فیش حج](https://www.فیشحج.com "فیش حج"), اخبار حج, اخبار حج تمتع, اخبار حج عمره, اخبار حج تمتع97, اخبار حج تمتع 97, خرید و فروش فیش حج, خرید فیش حج, اخبار پزشکی حج تمتع 97, جدیدترین اخبار حج تمتع, آخرین اخبار تمتع**





  توضیحات   دسته: [اخبار روز ایران و جهان](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?view=category&id=14)    منتشر شده در 20 تیر 1397  # **رییس سازمان حج و زیارت: ستاد عملیات حج شبانه روزی در خدمت زائران است**

به گزارش [**فیش حج**](https://www.فیشحج.com "فیش حج")؛ حمید محمدی امروز در نشست مدیران ستادی و اعضای ستادهای مکه مکرمه و مدینه منوره اظهار کرد: کارهای اجرایی برای تشرف زائران عزیز به سرزمین وحی علیرغم پاره ای مشکلات و محدودیت ها، به خوبی پیش می رود و تا چند روز دیگر نخستین گروه کاروان ها عازم مدینه منوره می شوند.  
وی موسم حج را یک ایام منحصر به فرد دانست و تاکید کرد: در ایام حج تمتع یک فضای معنوی در سراسر کشور عزیزمان و حتی در جای جای نقاط دنیا که مسلمانان حضور دارند، پدید می آید که باید از این عطر معنوی به بهترین نحو استشمام کنیم.  
رییس سازمان حج و زیارت به همه دست اندرکاران و اعضای ستادهای مکه مکرمه و مدینه منوره گفت: تجارب، اندوخته ها، توانایی ها و لطف حق موجب شده تا شما در این مسیر حضور داشته باشید و امیدواریم در فرآیند عملیات **حج تمتع 97** به خوبی به ایفای نقش بپردازید و موفقیت حج امسال را بیش از پیش شاهد باشیم.

![حج تمتع 97 | خرید فیش حج](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/images/haj/1395-12-3/site-fish-fishhajj-website-fish-haj.jpg "حج تمتع 97 | خرید فیش حج")  
رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه داشتن تخصص از اولویت های انتخاب نیروهای ستادی است، توضیح داد: تخصص از الزامات کار ما محسوب می شود چراکه نباید در فرآیند عملیات و زمان برگزاری مراسم شرمنده خیل عظیم زائران شویم.  
محمدی توضیح داد: تمامی افراد انتخاب شده ضمن داشتن تخصص باید از توانمندی نیز بهره مند باشند و به صورت تمام وقت برای خدمت رسانی به زائران فعالیت کنند.  
ریس سازمان حج و زیارت وظیفه مدیران ستادی، مدیران کاروان ها، مدیران مجموعه ها، کارگزاران و همچنین زائران را در فضای موجود حساس دانست و تاکید کرد: مدیران کاروان ها و حجاج و عوامل از هر حرکتی که موجب ایجاد حساسیت می کند باید پرهیز داشته باشند.  
محمدی تصریح کرد: دقت در رعایت قوانین و مقررات کشور میزبان از جمله الزامات محسوب می شود و تمامی فعالیت ها باید مبتنی بر برنامه ریزی و دستورالعمل هاباشد.  
وی افزود: مدیران ستادی و عوامل اجرایی و دست اندرکاران باید برای مدیران کاروان ها و مجموعه ها الگو باشند؛ تمامی توصیه ها و دستورات برای اجرای صحیح عملیات و آرامش بخشی به زائران صورت می گیرد و باید مورد توجه جدی باشد.  
رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه آسیب شناسی های لازم از **حج 96** احصا و بررسی شده است گفت: این بررسی ها منجر به ابلاغ برخی دستوالعمل ها و راهبردها شد که باید این دستورالعمل ها به خوبی و در قالب شرح وظایف اجرایی شود.  
محمدی به همه دست اندرکاران و عوامل ستادی توصیه کرد: باید ضمن داشتن توانمندی و تخصص به فکر ایده پردازی و کارهای نو برای بهبود امور باشیم چرا که باید سطح کار همه ساله ارتقا یابد.  
وی افزود: ما در پیشگاه خداوند وظیفه سنگینی داریم و باید در جایگاهی که به عنوان عوامل اعزام می شویم، به فکر پیشبرد هر چه بهتر عملیات حج و آسایش زائران عزیز باشیم.  
رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حج جمهوری اسلامی ایران از گذشته به لحاظ نظم و انضباط نمونه بوده است، گفت: این الگو بودن را نباید از دست دهیم و راهکار آن نیز توجه به ایده های نوین و فعالیت با برنامه و مستمر است.  
محمدی با بیان اینکه باید تلاش عوامل و دست اندرکاران ستاد به صورت شبانه روزی باشد، گفت: وقتی وارد عملیات حج تمتع می شویم، ساعت کار معنایی نخواهد داشت و فعالیت ها برای رضایتمندی زائران و هر چه بهتر برگزار شدن این مراسم باید به صورت 24 ساعته باشد.  
وی تاکید کرد: هر ساعت از شبانه روز در خدمت حجاج خواهیم بود و یکی از مهمترین لذت ها احساس رضایت زائران محسوب می شود که امیدواریم در پیشگاه الهی و نظر زائران مورد مقبولیت گام برداریم./

*منبع : پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت*

**فیش حج, خرید و فروش فیش حج, اخبار حج, اخبار حج تمتع, حج تمتع 97, خرید و فروش فیش حج 97, قیمت فیش حج تمتع 97, قیمت فیش تمتع 97, خریدار حج تمتع 97, خرید فیش حج, فروش فیش حج**





  توضیحات   دسته: [اخبار روز ایران و جهان](https://www.xn--rgbbu5cx6b.com/سامانه-ثبت-نام-حج-تمتع-94?view=category&id=14)    منتشر شده در 19 تیر 1397  # **حجاب برای توریست ها اختیاری می شود**

حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی [**فیش حج**](https://www.فیشحج.com "فیش حج")، در واکنش به اینکه برخی اخیرا مطرح می‌کنند قانون حجاب اجباری برای توریست‌هایی که به ایران می‌آیند در مناطق آزاد ملغی شود، گفت: به نظر من اگر این مسئله فرهنگ‌سازی شود که مردم بتوانند این مسئله را هضم کنند، قابل انجام است، همانطور که ما به کشورهای دیگر می‌رویم و طبق قوانین خودمان عمل می‌کنیم، باید به توریست‌ها هم اجازه داده شود در کشور ما طبق قوانین خودشان عمل کنند.  
این یوسفی سیاسی اصولگرا با بیان اینکه باید به توریست‌ها گفته شود فرهنگ ایران مذهبی است اما اجباری در اجرای آن برای شما نیست، اظهار داشت: توریست‌ها از نظر شرعی و فقهی جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها می‌توانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد.  
وی اضافه کرد: فقه ما با مسیحیان در مواردی همچون معاملات مغایرت‌هایی با یکدیگر دارند اما احکام فقه و حتی ازدواج آنها برای ما محترم است.  
غرویان در پاسخ به این سوال که آیا این قانون در خصوص توریست‌های کشورهای مسلمانی مثل ترکیه که حجاب در آنها اجباری نیست، هم قابل اجرا است یا خیر گفت: این مباحث جنجالی است که باید به مجلس برود و باید صاحب‌نظران هم در خصوص آن نظر بدهند، اما به نظر من بهتر است، این مسئله را به اختیار خود توریست‌ها بگذاریم.  
وی گفت: برای عملی کردن این مباحث باید همواره آنها را در جامعه مطرح کنیم. باید بدانیم که نمی‌توانیم احکام فقهی خود را بر توریست‌ها الزام کنیم. صاحب نظران باید در این خصوص به صورت منطقی سخن بگویند تا به مرحله تصمیم و قانون برسد./

*منبع : ایلنا*

فیش حج, فیش حج عمره بانک ملی, فیش حج عمره بانک ملت, اعلام اولویت فیش حج عمره بانک ملی, اعلام اولویت فیش حج عمره بانک ملت, نتایج قرعه کشی عمره مفرده, عمره بانک ملی, عمره بانک ملت, فیش حج تمتع, قیمت فیش حج عمره, فروش فیش حج عمره, فیش حج واجب, خرید فروش فیش حج, فروش فیش حج عمره بانک ملت, فروش فیش حج عمره بانک ملی,خرید فروش فیش حج عمره تمتع واجب,خرید و فروش فیش حج,خرید فروش فیش حج واجب,فیشحج عمره,خرید فیش حج عمره,خرید فیش حج تمتع,فروش فیش حج تمتع,خرید و فروش فیش حج عمره,خرید و فروش فیش حج واجب,خرید و فروش فیش حج تمتع,خرید فیش حج واجب,ثبت تقاضای تشرف به حج عمره,فروش حج عمره,خرید حج عمره,خرید و فروش فیش عمره,قیمت حج عمره94,قیمت فیش عمره,خرید فیش حج عمره بانک ملت,خریدوفروش فیش حج,خریداران فیش حج,فروشندگان فیش حج,خریدار فیش حج عمره,خریدار فیش حج تمتع,خریدار فیش حج واجب,وبلاگ فیش حج,وبلاگ خرید و فروش فیش حج,فروش فیش حج بدون واسطه,خرید فیش حج بدون واسطه,خرید و فروش فیش حج بدون واسطه,خرید فیش حج عمره بدون واسطه,فروش فیش حج عمره بدون واسطه,خرید فیش حج تمتع بدون واسطه,فروش فیش حج تمتع بدون واسطه,خرید و فروش فیش حج - حج واجب تمتع و عمره
