دفاتر معتبر نقل و انتقال رسمی فیش حج 👇

خریدار و فروشنده واقعی فیش حج در کل ایران  

دفتر خرید و فروش فیش حج عمره و تمتع(واجب) قیمت عالی  

خرید و فروش فیش حج عمره و تمتع در دفاتر معتبر حج تحت نظارت سازمان حج و زیارت  

دفتر حج عمره و تمتع  

خرید و فروش و مشاوره در امور فیش حج تکی و عمده فوری  

خريد فوری فیش حج و فروشنده منصف فیش حج  

خرید و فروش فیش حج واجب و عمره کارگزاری حج به وسعت سرتاسر ایران  

خرید و فروش معتبر فیش حج در سراسر کشور  

مرکز خرید و فروش فیش حج  

خرید و واگذاری فیش حج عمره و تمتع  

خدمات خرید و فروش فیش حج - (تهران) / با مجوز رسمی و انتقال قانونی  

شرح تبدیل سکه‌های پیش فروش به اوراق

معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت که فروش اوراق سکه در بازار بورس به طور حتم پایین تر از نرخ روز دربازار سکه است.
به گزارش فیش حج، بعد از تحولات بازار سکه و نوسان قیمتی که در چند ماه گذشته در آن اتفاق افتاد، این روزها قیمت سکه تا مرز دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. در جریان تشدید نوسان، بانک مرکزی اخیرا تصمیم به اجرای سیاست دیگری برای کنترل بازار گرفت. از این‌رو قرار است سکه‌هایی که پیش‌تر پیش فروش کرده بود را به بورس آورده و معاملات آن را انجام دهد.
آنچه که در اعلام مقدماتی بانک مرکزی درباره این سیاست اعلام شده بود از این حکایت داشت که دارندگان سکه‌های پیش فروش می‌توانند در شرایطی، رسیدهایی که در اختیار دارند را تحویل داده و در ازای آن اوراق سکه دریافت کنند آنگاه این اوراق در بورس و قبل از سررسید سکه‌ها قابل معامله خواهد بود. در حالی در طرح پیش فروش سکه که از بهمن‌ماه سال گذشته تا پایان فروردین‌ماه امسال برگزار و حدود هفت میلیون و ۶۰۰ هزار سکه در هفت سررسید به فروش رفت که در طرح جدید بانک مرکزی این تعداد سکه قابلیت تبدیل شدن به اوراق را دارد.
جزئیات روند تبدیل رسیدهای سکه‌های پیش فروش به اوراق سکه موضوعی است که پیمان قربانی – معاون اقتصادی بانک مرکزی – امروز (یکشنبه) در نشستی خبری به تشریح آن پرداخت.

فیشحج
وی با مروری بر روند اجرای طرح پیش فروش که در ماه‌های اخیر آغاز شده گفت که در سر رسید یک ماهه حدود ٨٠٠ هزار سکه به بازار تزریق شد. این در حالی است که بانک مرکزی متعهد است تمامی سکه های پیش فروش را به صاحبان آنها تحویل دهد. اما با توجه به نوسان اخیر بازار و حبابی که ایجاد شد بررسی‌های دیگری در دستور کار قرار گرفت.
معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به تصمیم بانک مرکزی برای ایجاد امکان نقدپذیری سکه‌های پیش فروش گفت: حدود ١٠ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان سکه در این طرح به فروش رفت که این رقم حدود ٥.١ درصد پایه پولی ١٣٩٦ است.
قربانی ادامه داد: در انتشار اوراق سکه دارنده می‌تواند رسید خود را به اوراق تبدیل و در بورس معامله و نقد کند. این در حالی است که اکنون تحویل سکه‌ها به صورت کالا می تواند خطراتی را از لحاظ امنیتی برای صاحبان آنها ایجاد کند. اما در مجموع هیچ مشکلی برای تحویل سکه نیست و هر کسی مایل باشد می تواند آن را دریافت کند.
وی تاکید کرد: اوراق سکه کاملا در حکم فیزیک سکه است.
آنطور که معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت سازوکار این طرح به زودی با همکاری بانک مرکزی و سازمان بورس تعیین می‌شود.
آیا انتشار اوراق سکه بازار را تعدیل می‌کند؟
معاون اقتصادی بانک مرکزی در مورد این‌که انتشار اوراق سکه تا چه اندازه شرایط موجود بازار را تعدیل خواهد کرد توضیح داد: ما نمی‌توانیم پیش بینی در این مورد داشته باشیم به هرحال بانک مرکزی با توجه به شرایط موجود سیاستی را در دستور کار قرار داده که بتواند بازار را کنترل کند. ممکن است زمانی قیمت اونس طلا در بازار جهانی به شدت افت کرده و با توجه به سیاستی که ما هم اجرا کردیم قیمت سکه تعدیل شود ولی ممکن است در سویی دیگر قیمت جهانی طلا و همچنین دلار رشد کرده و در نهایت سیاست ما تاثیر چندانی در کاهش قیمت سکه نداشته باشد.
وی این را هم گفت که به هر صورت انتشار اوراق بی‌تاثیر نیست و حتی اعلام خبر سیاست جدید بانک مرکزی در این زمینه خود موجب افت قیمت سکه تا پنج درصد در بازار شد.
توضیحاتی در مورد قیمت‌گذاری سکه
با وجود این‌که قیمت دلار طی سیاست‌های جدید ارزی دولت ۴۲۰۰ تومان اعلام شد و تاکید بر این بود که هرگونه نرخی غیر از این ممنوع و قاچاق محسوب می‌شود فروش سکه و حتی سکه‌های پیش فروش همواره بر اساس قیمت دلار در بازار آزاد معامله می‌شود.
معاون اقتصادی بانک مرکزی در رابطه با این تناقض به فیشحج توضیحاتی اعلام کرد.
وی گفت که با توجه به شرایطی که پیش روی اقتصاد کشور وجود دارد دولت تصمیم گرفت تا ترتیبات ارزی را به مرحله‌ی اجرا درآورد، چرا که سیاست‌های قبلی دیگر برای شرایط موجود مناسب و پاسخگو نبود از این‌رو نرخ ۴۲۰۰ تومان را برای هر دلار مشخص و در دستور کار قرار داد که این نرخ برای تحسینی نیازهای موجه یعنی واردات کالاهای ضروری و اساسی بود.
به گفته قربانی کسی که سکه می‌خرد جنس سرمایه‌گذاری او از نوع سفته‌بازی است و این نیازی نیست که بتوان آن را با ذخایر ارزی پاسخ داده و با دلار ۴۲۰۰ تومان و با رانت بالا پاسخگو بود، چرا که موجب ضرر به منابع و اقتصاد خواهد شد.
معاون اقتصادی بانک مرکزی در همین راستا توضیح داد: باید بتوان از شرایط ارزی و اقتصادی و زندگی مردم حمایت کرد و این در حالی است که سیاست ارزی نیز به مرور مورد پایش و تکمیل قرار خواهد گرفت. /

منبع : ایسنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فیش حج, قیمت فیش حج تمتع 97, خرید فروش فیش حج,  فیش حج,  فروش فیش حج عمره بانک ملت,  فروش فیش حج عمره بانک ملی,  قیمت فیش حج عمره, فیش حج تمتع,خرید و فروش فیش حج - حج واجب تمتع و عمره

لیست دفاتر و مراکز خرید و فروش فیش حج | تماس با کارشناسان معتبر

لیست دفاتر و مراکز خرید و فروش فیش حج

برای دریافت مشاوره، استعلام قیمت روز و انجام معاملات قانونی، مستقیماً با کارشناسان ما تماس بگیرید.

🕋 دفتر رسمی خرید و فروش فیش حج اویسی

بهترین قیمت فیش‌های تمتع و عمره؛ با اطمینان معامله کنید.

📞 خانم محمدی: 09197274060 | ☎️ دفتر: 021-77325458

🌙 خرید و فروش فیش حج تمتع و عمره

خرید و انتقال قانونی با قیمت منصفانه و مشاوره رایگان.

📞 حاج اوسطی: 09129412600

✳️ مرکز تخصصی معاملات فیش حج

ارائه خدمات سریع، امن و مطمئن در سراسر کشور.

📞 خانم ترابی: 09193979927

🌸 خریدار و فروشنده منصف فیش حج

با افتخار در خدمت زائران خانه خدا در سراسر کشور.

📞 خانم محمدی: 09191274155

🕌 خرید و فروش فیش حج در استان تهران

معاملات مطمئن با تسویه فوری و مشاوره رایگان.

📞 آقای کرمی: 09101459958

⚡ خرید و فروش فوری فیش حج

با سابقه‌ترین مجموعه فعال در امور نقل‌وانتقال رسمی.

📞 حاج ایمان: 09122648807

🕌 مرکز خرید و فروش فیش حج عمره و تمتع

انجام کلیه مراحل نقل‌وانتقال رسمی و معتبر.

📱 خانم کریمی: 09196784089

🕋 خرید و فروش فیش حج در سراسر کشور

معاملات شفاف، سریع و با مجوز رسمی سازمان حج.

📞 حاج صالح: 09126890334

بالاترین خریدار فیش و فروشنده منصف

معاملات نقدی و فوری با بهترین نرخ روز.

📞 حاج محمد حسینی: 09399491684

📍 مرکز خرید و فروش فیش حج

ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فیش‌های تمتع و عمره.

📱 حاج ناصر: 09056281895

🌆 خرید و فروش فیش حج ویژه تهران و البرز

معاملات مطمئن و قانونی با مشاوره اختصاصی زائرین.

📞 خانم کریم‌پور: 09193718323

🌆 خرید و فروش عمره و تمتع در کل کشور

بالاترین قیمت خرید و منصفانه‌ترین قیمت فروش فیش.

📞 خانم فراهانی: 09122063337

🌆 خرید و فروش عمره و تمتع در تهران و استان تهران

خریدار و فروشنده خوش قیمت.

📞 حاج حسین پور: 09333913909

🕊️ خریدار فیش واجب و عمره در سراسر ایران

پوشش سراسری با تمرکز ویژه بر خدمات استان تهران.

📞 خانم گودرزی: 09910158183

بهترین خریدار و فروشنده (سراسر ایران)

نمایندگی فعال در تمام استان‌ها با تسویه فوری.

📞 خانم بهرامی: 09128118277

🕊️ دفتر «نوای حج» – فقط استان خوزستان

خدمات رسمی نقل‌وانتقال با مجوز سازمان حج و زیارت.

📞 مدیریت خانم اصل صباح: 09168815087

برای استعلام قیمت دقیق و انجام معاملات قانونی، مستقیماً با شماره‌های فوق تماس بگیرید.

📌 چگونه آگهی فیش حج ثبت کنم؟

🔊 خریداران و فروشندگان محترم فیش حج

برای ثبت آگهی در سایت معتبر فیش‌حج، دو راه ساده در اختیار شماست:

1️⃣ تکمیل فرم ثبت سفارش در سایت : ثبت آگهی

2️⃣ یا ارسال اطلاعات کامل آگهی از طریق پیامک به شماره 09191168763

📩 لطفاً در پیامک خود موارد زیر را حتماً ذکر کنید:

✔ نوع آگهی (خرید یا فروش)

✔ نوع فیش حج

✔ تعداد فیش‌ها

✔ نام و نام خانوادگی

✔ شماره تماس (همراه یا ثابت)

✔ متن آگهی

✔ شهر محل سکونت

⚠️ توجه: آگهی‌هایی که اطلاعات بالا را به‌صورت کامل نداشته باشند، در سایت ثبت نخواهند شد.

درج آگهی در سایت فیش‌حج کاملاً رایگان است – بدون هیچ هزینه‌ای، سریع و مطمئن دیده شوید!

📌 حذف آگهی از سایت فیش‌حج چگونه است؟

اگر می‌خواهید آگهی خود را از سایت حذف کنید، کافیست:

📱 با همان شماره‌ای که آگهی را ثبت کرده‌اید، عدد 2 به همراه نام و نام خانوادگی درج‌شده در آگهی را به شماره 09191168763 پیامک کنید.

یا

📞 با شماره 09123952536 تماس بگیرید تا همکاران ما در سریع‌ترین زمان ممکن، آگهی شما را حذف کنند.